Gå till innehåll

Bringing tomorrow's electronics to life

Vi levererar produktionslösningar med hög precision till elektronikindustrin

Satellit

Våra produktområden

Mycronic är en global leverantör av produktionsutrustning med hög precision. Vi hjälper våra kunder att förbli konkurrenskraftiga, lönsamma och relevanta även på lång sikt. Våra produktområden är: PCB assembly, Photomask equipment, Dispensing & coating, Bare board testing och Die bonding.

Medarbetare på Mycronics huvudkontor i Täby

Om oss

Mycronic är en global leverantör av produktionsutrustning med hög precision och tillsammans med våra kunder flyttar vi fram gränserna för vad som är möjligt. Vi är en mångkulturell organisation med 2.000 anställda i Europa, Nordamerika och Asien.

Innovationsarbete på Mycronic

Expertis & innovation

Vårt innovationsarbete drivs av att förutse våra kunders behov och garanterar att vi skapar hållbara lösningar av hög kvalitet med långa produktlivscykler – lösningar utformade för de människor som ska använda dem. Vår starka patentportfölj är ett bevis på att vår målmedvetna innovationsprocess är framgångsrik.

Vi skapar värden varje dag

Vi skapar värden

Vi strävar varje dag efter att forma en extraordinär arbetsplats, skapa exceptionellt värde för våra kunder och ha en varaktig positiv inverkan på vår värld. Detta är huvudprinciperna som vägleder oss i vårt arbete.

Vi har ett långsiktigt hållbarhetstänk

Vi har ett långsiktigt hållbarhetstänk

Vi föreställer oss en framtid där avancerad elektronik förverkligar miljövänliga, ansvarsfulla och lönsamma framsteg. Därför investerar vi i innovationer som minimerar miljöpåverkan från vår egen och våra kunders verksamhet.